Om GDA

Tryckkammare - GDA Sverige

GDA Sverige AB har arbetat med tryckkammare och andra högtryckssystem sedan 1976. Vårt åtagande med framtagning av kundanpassade tryckkammare har gett oss en unik ställning inom hyperbar teknik i norden. GDA är återförsäljare för världens största monoplace tillverkare, Sechrist i Skandinavien. Vi är även återförsäljare för Arcomeds infusionspump som är avseed för hyperbart bruk i Sverige. Tryckkammare som är avsedda för sjukvården och militärt bruk har även anpassats för att uppfylla allt högre krav på livsuppehållande medicinsk utrustning . Den medicinska utvecklingen har även inneburit allt högre krav av patientövervakningsutrustning samt behov av dokumentering av bland annat behandlingsdata. Utvecklingen av tryckkammare har drivits framåt i takt med att behandlingen av patienter kommit att omfatta allt från svårläkta sår och diabetsfötter från att från början bara omfattat tryckfallsjuka som huvudsakligen drabbar dykare. Du kan läsa mer om aktuella behandlingar som pågår i en av de tryckkammare vi levererat. I dettta fall till Sahlgrenska sjukhuset, Östra i Göteborg och informationen finner du här. 

Vi har överfört vår kompetens från tryckkammarteknik till andra områden inom bland annat industrin och till fordonsgasanläggningar. Sedan 2019 har vi även kund inom Biogas och vi satsar på att fortsätta utveckla vår affär inom fordon och biogas till ett allt bredare utbud av tjänster. Det finns redan sedan 2010 en 24-7 service med akut avhjälpande underhåll som vi har igång året runt.
GDA har även levererat marinens gasblandarstation och de gasförråd som distribuerar ut gasblandningar till samtliga fartyg och fasta anläggningar för dykeri. Läs mer om våra produkter och tjänster här.
Vi utför även tvätt och anlys av renhetsgrad i slutna system inom industrin med kunder som Wellspect och Autoliv.

GDA genomför även ventilservice, provtryckning och högtrycksinstallationer även där det råder höga krav på renhet i systemen. Kontakta oss gärna för mer information om våra produktsegment.
Du kan mejla direkt till info@gda-sverige.se och anne-charlotte.warensce@gda-sverige.se alternativt använda kontaktinformationen här.